دانلود قالب دندان پزشکی

 

دانلود قالب دندان پزشکی


کد قالب دندان پزشکی را از کادر زير کپي کرده و در قسمت ويرايش قالب وبلاگ خود کپي نماييد



تاریخچه دندانپزشکی در ایران

عده معدودی از سلمانی‌ها، شاگرد زرگرها و عطارها را می‌توان اولین افرادی دانست که با استفاده از روش‌های گوناگون، مبادرت به کشیدن دندان، گذاشتن روکش، ساختن دندان مصنوعی و یا برای تسکین دردها و ورم‌های دهانی آن هم با وسایل بسیار اولیه مبادرت به انجام امور دندانپزشکی می‌کردند.
بعدها مسئله آموزش دندانپزشکی مطرح شد که پیشگامان این حرکت را می‌توان کتر میلچارسکی، دکتر سیاح و برخی دیگر از دندانپزشکان آن زمان دانست. دندانپزشکی که شاخه‌ای از طب است تنها کلاس طب تا سال ۱۲۹۷ در مدرسه دارالفنون بود.
درآبان ماه آن سال کلاس طب به مدرسه طب تغییر کرد و در نتیجه این مدرسه دارای اتاق و رییس جداگانه‌ای گشت که محل آن در حیاط بزرگ دارالفنون قرارداشت. با گذشت زمان وبا جدا شدن مدرسه طب از دارالفنون چند اتاق در حیاط وزارت معارف به آن اختصاص داده شد.
در سال ۱۳۰۰ که دکتر سیاح تحصیلات خود را دراروپا به پایان رسانید، به ایران مراجعت و با افرادی نظیر دکتر میلچارسکی، دکتر اشتومپ و دکتر استپانیان آشنا شد. اکثر آن‌ها پزشکان ویژهٔ دربار بودند. در آن زمان به پیشنهاد دکتر میلچارسکی و دکتر سیاح و تصویب مسوؤلین وقت دستور راه‌اندازی مدرسه دندانسازی داده شد. این مدرسه در سال تحصیلی ۱۳۰۹-۱۳۱۰ وابسته به مدرسه عالی طب و مدیریت آن به عهده دکتر میلچارسکی و بعد به دکتر سیاح واگذارگردید. در آن زمان مدرسه دندانسازی دارای دو اتاق و یک زیر زمین بود که امور درمانی، لابراتوری و اداری در آن انجام می‌گرفت.
تجهیزات و برخی از مواد عبارت بودند از چند صندلی با سلفدان‌های حلبی، چهار عدد چرخ پائی دندانپزشکی جهت کلینیک، یک میز چوبی، سه عدد چهارپایه، یک ولکانیزاتور و گچ ساختمانی که توسط محمدخان اولین مستخدم مدرسه دندانسازی کوبیده می‌شد و الک می‌گردید.
پایه دانشگاه به سبک دانشگاه‌های اروپایی در سال ۱۳۱۳ ریخته شد. در مهرماه آن سال دکتر سیاح رئیس دانشکده و دکتر محسن لک عهده‌دار تدریس کلینیکی شدند. دوره آن پنج سال بود که چهارسال آن صرف آموزش‌های عملی ونظری می‌گردیدو یکسال جهت تهیه وتدوین پایان نامه.

بررسی ارتباط تغذیه و دندان ها

برای سلامت دندان ها باید ارتباط تغذیه و دندان ها را درک کرد. و بدانیم چقدر باید به تغذیه و دندان ها باید اهمیت دهیم تا دندان هایی سالم و زیبا داشته باشیم. جویدن اولیه مرحله هضم غذا و جذب آنست و سلامتی کامل تنها در گرو جذب صحیح و کافی مواد غذائی است. پس چگونه می توان با داشتن دندانهای ناسالم ، تغذیه مناسب و سالمی داشت ؟ بسیاری از بیماریهای دهانی و گوارشی و بالمان ، از دست رفتن سلامت بدن تنها به علت آنست که نمی دانیم چه باید بخوریم یا چگونه باید بخوریم! و به افراط یا تفریط در مصرف بعضی مواد غذائی کشیده می شویم:
بطور بی رویه به مصرف شیرینیها می پردازیم ، مایعات بسیار سرد و گرم را یکباره سر می کشیم ، از دندان خود برای شکستن آجیل و … استفاده می کنیم و نظائر آن.

آشنایی با خمیر دندان و ترکیبات آن

در این بخش در مورد انواع خمیر دندان صحبت می کنیم. و همچنین ترکیبات خمیر دندان را با توضیحات به شما می گوییم. با مطالعه این مطلب اطلاعاتتان را در مورد خمیر دندان ها افزایش دهید. مواد پاک کننده دندان که باعث تمیز و براق شدن دندانها می شوند به سه شکل خمیری، پودر و مایع وجود دارند.



Share تاريخ: 1394/04/16 مشاهده : 379

آخرین قالب های ارسال شده :